Fotobok ID-Körkortsfoto          
Hem Butiken Galleri Brudpar Baby Reklam Presentartiklar Om BiMa Kontakt Reproduktion Student
Om företaget

Vi är ett litet familjeföretag som startade i Mars -1990.
För oss är nog uttrycket ” Att vara fotograf är inget jobb, - det är ett sätt att leva!” en bra beskrivning på hur vi känner för det vi gör! För oss betyder bilder mycket känslor och en härlig dokumentation av vår tid.
             - För kommande generationer!
Men vi är naturligtvis inte främmande inför nya utmaningar, så nu har även det digitala gjort sitt intåg hos oss. Det betyder att valfriheten och utbudet ökar för kunden.
I våra bilder vill vi gärna se en tanke bakom kompositionen. Tillsammans med kunden utformar vi bilderna efter deras önskemål. Kunden står alltid i centrum när vi jobbar i studion eller ute. Vi vill att bilden ska berätta något för betraktaren.
Birger är fotografen som fångar ögonblicket i flykten. Han framkallar och kopierar bilderna i vårt fullt utrustade labb, eller fixa dem digitalt allt efter kundens önskemål.
Sollan sköter marktjänsten, fixar papper och räkningar, skriver annonser och skylttexter, skyltar och hjälper till i butik och ateljé vid behov.
Vårt motto är: Vänligt bemötande – serviceanda – personliga bilder – bra priser = Glada och nöjda kunder som återkommer!
Hjärtligt välkomna till oss på BiMa Bild!
Design&administration Porträttsupport